Μετά τα «ναυάγια» με Νίκο Νεντίδη και Απόστολο Χαραλαμπίδη η λύση του Γιάννη Πετράκη φαίνεται να προκρίνεται για την θέση του προπονητή στον Α.Ο. Χανιά. Την πρόταση για κρούση στον έμπειρο Ρεθυμνιώτη προπονητή έκανε παλιός παράγοντας των «μπλε» αλλά ήταν και μέσα στις επιθυμίες αρκετών μελών της νέας διοικητικής προσπάθειας.

Ο Πετράκης ολοκλήρωσε την χρονιά με επιτυχία αφού κατάφερε να διατηρήσει τον Εθνικό Αστέρα στην Football League αν και ανέλαβε για λίγους μήνες την ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες στην περίπτωση αυτή για τον Α.Ο. Χανιά αφού ο πρώην προπονητής Αστέρα Ρεθύμνου, Ηροδότου, Αστέρα Τρίπολης κ.α. θα ήθελε να παραμείνει σε επίπεδο δεύτερης εθνικής κατηγορίας αλλά αμα δει ότι υπάρχει ένα σοβαρό πλάνο δεν είναι απίθανο να το σκεφτεί να «κατέβει» ξανά στην Κρήτη για λογαριασμό της ιστορικής ομάδας των Χανίων.

Το όνομα του Τάκη Διακάκη «παίζει» έντονα για επιστροφή του μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα, μιας και στο παρελθόν υπήρξε παίκτης της αλλά και προπονητής του ΑΟΧ 2004, αλλά χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ο ρόλος του. Ίσως να είναι αυτός του βοηθού προπονητή στην ομάδα ή να επιλεχθεί να βοηθήσει από κάποιο άλλο πόστο.

Συζητήσεις με τους παίκτες

Στον ΑΟΧ κοιτάνε πλέον να διατηρήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν στην ομάδα, ενώ θα υπάρξουν συζητήσεις με τους Γιάννη Δρακάκη και Νίκο Μποτονάκη, οι οποίοι κατέθεσαν πρόσφατα προσφυγή. Ο Δρακάκης έχει ήδη συζητήσει με άλλες ομάδες αφού μένει ελεύθερος με την προσφυγή που έκανε, αν και η υπόθεση του αναβλήθηκε προσωρινά, ενώ και ο Μποτονάκης φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Επισκοπή για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Αναμένονται ανακοινώσεις

Πιθανότητα την Παρασκευή (15/7) θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την ΠΑΕ για την νέα διοικητική εποχή. Στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί θα ενημερωθεί ο κόσμος για το πλάνο πάνω στο οποίο θα στηριχθεί ο ΑΟΧ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook