Έναν από τους πιο επικίνδυνους Έλληνες κακοποιούς αναζητά η Αστυνομία μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν τη Δευτέρα στο Νέο Ηράκλειο, λόγω διαφορών σε αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Όπως αναφέρει η Espresso σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών πρόκειται για έναν 50χρονο Έλληνα, που είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για τη δολοφονία δύο αστυνομικών στη λεωφόρο Αλεξάνδρας τη δεκαετία του ’90. 

Ο σκληρός κακοποιός θεωρείται δραπέτης καθώς έχει παραβιάσει την πενθήμερη άδεια που του είχε δοθεί από τις φυλακές και όχι για πρώτη φορά. 

Ο Α.Κ. ενώ είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για τον φόνο των αστυνομικών, κρατείτο στις Φυλακές Αγιάς Λάρισας μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2011, όταν του δόθηκε άδεια 11 ημερών μετά το τέλος της οποίας δεν επέστρεψε στην φυλακή.

Στις 3 Αυγούστου 2012, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Χαλάνδρι, ενώ στο σπίτι του είχε βρεθεί ολόκληρο οπλοστάσιο.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο Νέο Ηράκλειο τη Δευτέρα ακολούθησαν τις κηλίδες αίματος στο πεζοδρόμιο για να φτάσουν τελικά σε διαμέρισμα όπου βρήκαν μέσα στα αίματα σεσημασμένο τοξικομανή, με τραύματα από πυροβόλο όπλο στο μάγουλο, στη θωρακική χώρα πάνω από την καρδιά και στον καρπό του δεξιού χεριού.

Στο σπίτι βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, χασίς και ένα όπλο από το οποίο είχε φύγει μια σφαίρα προτού πάθε εμπλοκή. Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι τα χάλασαν στη δοσοληψία με αποτέλεσμα ο δραπέτης να πυροβολήσει κατά του τοξικομανή από το εσωτερικό του οχήματος με το οποίο είχε φτάσει στο σημείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook