Ένας 48χρονος συνελήφθη χθες, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ηράκλειο. Ο 48χρονος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες μέσα στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 6 δενδρύλλια κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

“Συνελήφθη, σήμερα (30.03.2016) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 48χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών Ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (30.03.2016) το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, στην οικία και σε αποθηκευτικό χώρο του 48χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φυτά κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς  μέσα σε γλάστρες, μικροποσότητα κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το  Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. “

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook