Ο Γιώργος Βρέντζος με επιστολή του απαντά στην πρόσκληση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Εργοτέλη για παρουσία του στο επόμενο Δ.Σ προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις για την πρόταση του.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Εργοτέλη αντιπροτείνει η συνάντηση να είναι δημόσια και με την παρουσία φίλων της ομάδας και να γίνει την προσεχή Κυριακή στο Μαρτινέγο.

Αναλυτικά η επιστολή - απάντηση του Γιώργου Βρέντζου:

''Αγαπητοί φΙλοι,

Πληροφορήθηκα μέσω των ΜΜΕ την απόφαση σας να μου ζητήσετε να παρευρεθώ στην επόμενη συνεδρίαση σας προκειμένου ν’ αναπτύξω διεξοδικά την πρόταση μου και να δώσω τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Περίμενα βέβαια να μ’ ενημερώσετε απευθείας, όπως εγώ έκανα με την πρόταση μου (την οποία κατόπιν κοινοποίησα δημοσίως όπως σας είχα ενημερώσει και το ίδιο θα κάνω και τώρα), αλλά φυσικά δεν είναι αυτό το θέμα.

Με λύπη μου παρατηρώ ότι, όπως ανέμενα κι όπως πληροφορήθηκα, δεν έγινε καμιά απολύτως συζήτηση επί της ουσίας της πρότασης μου κι η όλη κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το πρόσωπο μου και τις επιφυλάξεις σας σχετικά με την οικονομική κι όχι μόνο φερεγγυότητα μου. Προφανώς θέλετε εγγυήσεις κι όχι διευκρινήσεις, άσχετα αν για λόγους εντυπώσεων δεν το αναφέρετε στην ανακοίνωση σας. Με λυπεί επίσης ότι δεν συζητήσατε καθόλου, ούτε στο χθεσινό ούτε σε κανένα άλλο πρόσφατο συμβούλιο, για τα άλλα φλέγοντα και πολύ πιο σημαντικά κι επείγοντα ζητήματα που απασχολούν τον Σύλλογο, όπως η νομική αντιμετώπιση της Οικογένειας Παπουτσάκη ως μεγαλομετόχου της ΠΑΕ μετά την απόφαση της στην πρόσφατη γενική συνέλευση, οι νομικές κι άλλες ενέργειες που πρέπει να γίνουν σχετικά με τα χρέη και την εκκαθάριση της ΠΑΕ, οι οικονομικές εκκρεμότητες προς υπαλλήλους και δημόσιους οργανισμούς κλπ. Πάνω απ’ όλα όμως, με προβληματίζει η παντελής έλλειψη εναλλακτικής λύσης για την επόμενη μέρα του Συλλόγου.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αντιθέτως με χαροποιεί, να συζητήσουμε οτιδήποτε αφορά τον Σύλλογο. Πιστεύω μάλιστα ότι ακόμα καλύτερα θα είναι αυτό να γίνει παρουσία του κόσμου του Εργοτέλη, ο οποίος είναι ο τελικός κριτής όλων μας. Σας καλώ λοιπόν σε δημόσια κι ανοικτή συζήτηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε ανεξάρτητα της παρουσίας σας, την ερχόμενη Κυριακή 3 Απριλίου στις 11:30 στο Μαρτινέγκο. Ελπίζω ότι εκεί, μέσα σε κλίμα ενότητας όπως την προηγούμενη πρόσφατη φορά αλλά με μαζικότερη συμμετοχή, θα μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε οριστικά όλα τα θέματα και να προχωρήσουμε μαζί στην επόμενη μέρα.

Φιλικά,

Γιώργος Βρέντζος
Υποψήφιος Πρόεδρος ΓΣ Εργοτέλης''