Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της κρουαζιέρας η Costa Cruises ανακοίνωσε το πρόγραμμα της παγκόσμιας κρουαζιέρας που θα πραγματοποιήσει στις αρχές του 2018 το κρουαζιερόπλοιo της Costa Luminosa.

Με αφετηρία τη Βενετία από όπου και θα αναχωρήσει στις 6 Ιανουαρίου θα περάσει από περιοχές της Ευρώπης , της Αφρικής , της Αμερικής , της Αυστραλίας καιτης Ασίας ώστε μετά από 107 ημέρες να καταλήξει και πάλι στον αρχικό του προορισμό.

Ανάμεσα στους ενδιάμεσους σταθμούς της παγκόσμιας κρουαζιέρας περιλαμβάνονται και δύο ελληνικά λιμάνια τα οποία θα έχουν τη χαρά να υποδεχτούν το Costa Luminosa.

Πρόκειται για το Ηράκλειο όπου το κρουαζιερόπλοιο θα καταπλεύσει στις 19 Απριλίου και θα παραμείνει από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και το δεύτερο λιμάνι είναι το Κατάκολο όπου θα το επισκεφτεί στις 20 Απριλίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα.

[costa cruises 2018 herakleio katakolo]

Το κρουαζιερόπλοιο Costa Luminosa έχει χωρητικότητα 2300 περίπου επιβατών και 1050 άτομα προσωπικό.

Μία ακόμα ευχάριστη είδηση για τους παραπάνω ελληνικούς προορισμούς οι οποίοι βλέπουν συνεχώς να προσελκύουν ολοένα και περισσότερα κρουαζιερόπλοια….!!!

Τέλος όσον αφορά το πρόγραμμα της εταιρείας για το 2017 σημειώστε κάπου τα εξής κρουαζιερόπλοια-Costa Deliziosa , Costa Luminosa , Costa neoClassica , Costa neoRiviera και Costa neoRomantica– καθώς φαίνεται ότι θα πραγματοποιήσουν αρκετές αφίξεις στη χώρα μας και πιθανών με πολύ θετικές εξελίξεις για την Κρήτη…!!!

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook