Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ΠΕ Ηρακλείου ο 3ος δρόμος «Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα»

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και ο Όμιλος Υερ-αποστάσεων Κρήτης πραγματοποιούν τον 3ο Δρόμο «Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα» την Κυριακή 3 Απριλίου 2016. 

Οι διαδρομές: 

A) Mεγάλος αγώνας απόστασης 18,5 χλμ. και υψομετρικής διαφοράς +950μ. 
Β) Μικρός αγώνας 6,0 χλμ. +430μ. υψομετρικής.
Γ) Αγώνας για παιδία 1.000μ.
Δ) Πεζοπορική-Φυσιολατρική Διαδρομή 18,5 Χλμ.
Ο μεγάλος ημιορεινός αγώνας ξεκινώντας από τις αρχαιότητες της Κνωσού ανεβαίνει από το μινωικό μονοπάτι στο ιερό βουνό Γιούχτας και τερματίζει στις Αρχάνες. Ο μικρός ορεινός αγώνας αρχίζει απο τον αρχαιολογικό χώρο  <<Ανεμοσπήλια>> και ακολουθεί το τελευταίο κομμάτι της μεγάλης διαδρομής στο Γιούχτα με τερματισμό στις Αρχάνες. 
 •    ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ- ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ : 
08:00 Πλατεία Αρχανών όπου θα γίνει αρχικά η αναχώρηση των πεζοπόρων για Κνωσό και εν συνεχεία των αθλητών της μεγάλης διαδρομής για Κνωσό.
09:00 Πλατεία Αρχανών θα γίνει η αναχώρηση των αθλητών της μικρής διαδρομής με προορισμό την περιοχή Ανεμοσπήλια όπου θα γίνει η εκκίνηση του μικρού αγώνα.

 •    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: στην ιστοσελίδα www.knossosrun.gr  όπου μπορείτε να βρείτε και όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook