Πρώτη ενημέρωση 12.53 Τελευταία ενημέρωση: 16:24

Δύο άνδρες τραυματισμένοι από μαχαίρι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι άνδρες, 42 και 30 ετών, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής στο πάρκιγκ απέναντι από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες 15 περίπου άτομα που παρακολουθούν το πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ ήρθαν στα χέρια. Πάνω στη συμπλοκή ένας 36χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τους δύο άνδρες.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις τους. Ο 30χρονος ο οποίος έχει τραυματιστεί στον λαιμό, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση διασωληνομένος στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Ο 42χρονος που φέρει τραύματα στον αυχένα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η συμπλοκή έγινε κατά τη διάρκεια της αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών και σύμφωνα με πληφορορίες τα αίματα άναψαν εξαιτίας ενός κινητού τηλεφώνου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook