Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη. Ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή, Πέτρος Καϊμακάμης, αποχωρεί από την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος αποχώρησε από την υπόθεση γιατί είχε διαφωνία με την οικογένεια, ως προς τον χειρισμό της.

Η οικογένεια ήθελε να προχωρήσουν πιο άμεσα κάποιες ενέργειες, ενώ ο κ. Καϊμάκάμης είχε θέσει ένα πιο μακροπρόθεσμο πλάνο, σε ό,τι αφορά την υπόθεση. 

Χθες, επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών της Τροχαίας ότι το μοιραίο τζιπ οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέταση DNA έδειξε τον 32χρονο τραγουδιστή ως τον άνθρωπο που κρατούσε το τιμόνι. Οι ίδιες λένε, ότι η 21χρονη  Φρόσω Κυριάκου βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού ενώ η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, που δίνει μάχη με τη ζωή της, στο πίσω κάθισμα του τζιπ.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο κοσμαγάπητος τραγουδιστής το μοιραίο βράδυ πριν από το δυστύχημα που σημειώθηκε το μοιραίο πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Το αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του τραγουδιστή, άγγιζε όχι το 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, όπως αρχικά είχε αναφεθεί, αλλά το 1, 8 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος.

Σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση η Φρόσω Κυριάκου

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου να είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, μετά τα όσα είδε και έμαθε ότι δημοσιεύτηκαν όλες αυτές τις εβδομάδες.

Η στάση της οικογένειας

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, θεωρείται βέβαιο ότι θα προχωρήσει στην κατάθεση μηνύσεων κατά της Περιφέρειας Αττικής του Δήμου Ελληνικού και των τεχνικών υπηρεσιών του, αλλά και όσων θεωρεί ότι ευθύνονται για το θανατηφόρο τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του τραγουδιστή.

Κύκλοι προσκείμενοι στις έρευνες εικάζουν ότι η όλη διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί το πολύ μέχρι τις 15 Απριλίου.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook