Το Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου, το Πειραματικό Λύκειο Ηρακλείου, το βιβλιοπωλείο «Πολύγραφος» και οι εκδόσεις «Κέδρος», διοργανώνουν ανοιχτή στο κοινό παρουσίαση του graphic novel, «Αϊβαλί:ένα ταξίδι στο χρόνο» του Soloúp, το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, στις 12:00 π.μ., στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού.
 
Το βιβλίο είναι βασισμένο στο έργο τριών Ελλήνων συγγραφέων, (Φώτη Κόντογλου, Ηλία Βενέζη, Αγάπη Βενέζη–Μολυβιάτη)  κι ενός Τούρκου, (Αχμέτ Γιορουλμάζ) και συνδέει με τρόπο μοναδικό την ιστορία, την λογοτεχνία και το graphic novel.

Για το βιβλίο του θα μιλήσει ο δημιουργός του, ο σκιτσογράφος  Soloúp, και μαζί του θα συνομιλήσουν μαθητές του Πειραματικού Γυμνασίου και του Πειραματικού Λυκείου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το  κοινό.

Όπως πάντα, η είσοδος είναι δωρεάν, με προαιρετική συνεισφορά σε συσκευασμένα τρόφιμα για την ενίσχυση της δράσης του Κοινωνικού παντοπωλείου και του “Φαγητού Με την Αγάπη Μας” των Ιδρυμάτων Α. & Μ Καλοκαιρινού, που στηρίζουν οικογένειες και άτομα σε αποκλεισμό.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook