Την εμπιστοσύνη από τα μέλη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης κατάφερε να ανανεώσει η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, την Τετάρτη (30/03).

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (30/3) το απόγευμα στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου είχε την ευκαιρία να ανανεώσει την εμπιστοσύνη από τα μέλη της Συνέλευσης τα οποία κι ενέκριναν παμψηφεί τον απολογισμό σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, καθώς και τον οικονομικό προϋπολογισμό για το έτος που είναι σε εξέλιξη.

Η Συνέλευση διήρκησε 1,5 σχεδόν ώρα και μεταξύ άλλων, τα μέλη που το επιθυμούσαν, τοποθετήθηκαν εκφράζοντας τις απόψεις και τις ενστάσεις τους.

Σε ό,τι αφορά τον διοικητικό απολογισμό, την ενημέρωση παρείχε η Πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων, κα Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, ενώ για τον οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό, τοποθετήθηκε η Ταμίας του Δ.Σ., κα Αργυρώ Φελεσάκη.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΛΑ ΠΡΑΠΑ-ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Σύμφωνα με την κα Πράπα-Μυλωνάκη:

«Ως Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η Γενική Συνέλευση αποτελεί για εμάς μία ευκαιρία να παρουσιάσουμε στα μέλη μας το έργο το οποίο έχουμε επιτελέσει τον προηγούμενο χρόνο. Θεωρώ ότι η περσινή ήταν μία καλύτερη χρονιά, όχι μόνο από αθλητικής άποψης, αλλά και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Δεν είχαμε το βάσανο της αγοράς πετρελαίου και ήταν μια χρονιά στην οποία μπορέσαμε ν’ ανταποκριθούμε σε έξοδα περασμένων ετών και να ρίξουμε ουσιαστικά το βάρος μας στον πραγματικό αθλητισμό αναπτύσσοντας ακόμα περισσότερο τη μαζική άθληση αλλά και όλα μας τα Τμήματα.

Παρουσιάσαμε έναν προϋπολογισμό για την επόμενη χρονιά με στόχο να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές αθλητών μας στις εθνικές ομάδες, καθώς και σε διεθνείς διοργανώσεις. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ανοίγοντας η πισίνα 50 μέτρων, η συμμετοχή των αθλητών μας σε μεγάλες διοργανώσεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερη και θα γίνουν πολλά περισσότερα πρωταθλήματα στην πόλη μας, προς όφελος όλων μας».

Στην Γενική Συνέλευση προέδρευσε ο κ. Αντώνιος Μακρινάκης, ενώ χρέη γενικού γραμματέα ανέλαβε η κα Ευφροσύνη Ανδρεαδάκη.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook