Στο χώρο του Βιοτεχνικού Πάρκου Ανώπολης συναντήθηκαν χθες Τετάρτη 13/7/2011 ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Δοξαστάκης Ζαχαρίας συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου του, με τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΝΗ κ. Σφυρή Μανόλη και τον Γραμματέα κ. Παπαδάκη Απόστολο καθώς επίσης και με τον Πρόεδρο κ. Κελεσή Γιάννη και μέλη της Διοίκησης του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκής Τέχνης Ηρακλείου – Λασιθίου – Ρεθύμνου «Ο Δαίδαλος».

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγκατεστημένοι στο ΒΙΟΠΑ της Ανώπολης.

Ειδικότερα συζητήθηκαν:
1. Φωτισμός του Βιοτεχνικού Πάρκου Ανωπόλεως
2. Μέτρηση των υδρομετρητών του Πάρκου από τον Δήμο
3. Λειτουργία, και συντήρηση του βιολογικού καθαρισμού του ΒΙΟ.Π.Α από τον Δήμο
4. Εγκατάσταση πινακίδων σήμανσης και πορείας προς το ΒΙΟ.ΠΑ. ΑΝΩΠΟΛΗΣ, τόσο επάνω στον Β.Ο.Α.Κ. όσο και στους επαρχιακούς δρόμους του Δήμου Χερσ/σου.
5. Πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του πάρκου από το Δήμο ως πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό.
6. Πρωτοβουλία από το Δήμο για την ολοκλήρωση του πάρκου (διευκολύνσεις για την πώληση των αναξιοποίητων οικοπέδων, και εγκατάσταση σε αυτά νέων βιοτεχνιών)

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για όλους τους συμμετέχοντες και οι συνάδελφοι βιοτέχνες της Λαϊκής Τέχνης πιστεύουν ότι σε σύντομο χρόνο και αφού γίνει επεξεργασία από την μεριά του Δήμου Χερσονήσου των προβλημάτων της εν λόγω περιοχής, αυτά θα επιλυθούν προκειμένου την καλύτερη λειτουργία του πάρκου (καλλιτεχνικού χωριού) αλλά και την ανάδειξη από τον Δήμο του σημαντικού έργου που γίνεται εκεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook