Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση 11 ιδιοκτητών, μεγαλομετόχων και προέδρων-μελών της Super League, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Μανώλης Μαθιουλάκης.

Οι προτάσεις των 11 ΠΑΕ, ανάμεσα στις οποίες και ο Πλατανιάς, αφορούν τη διαιτησία, την ανακατανομή των εσόδων, αλλά και το νέο μοντέλο διοίκησης της Super League.

Η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά και οι προτάσεις:

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, Μανώλη Μαθιουλάκη και σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε και η 2η συνάντηση 11 ιδιοκτητών, μεγαλομετόχων και προέδρων ΠΑΕ – μελών της Super League, όπου ομόφωνα έγινε δεκτή και παρουσιάστηκε η πρόταση τους για την βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι προτάσεις που καταθέτουν οι 11 ΠΑΕ (Skoda Ξάνθη, Πλατανιάς, Βέροια, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, Πανιώνιος, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και Καλλονή), αφορούν στη διαιτησία, στην ανακατανομή των εσόδων, αλλά και στο νέο μοντέλο διοίκησης της Super League.

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις οι οποίες θα συζητηθούν και από τις υπόλοιπες ΠΑΕ και θα τεθούν προς ψήφιση στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας στις 12 Απριλίου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook