Το σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου διεξάγεται στη Λεμεσό η Πολυεθνή συνάντηση και στην αποστολή της Εθνικής ομάδας κολύμβησης βρίσκεται ο Απόστολος Παπαστάμος.

Το νέο “αστέρι” του ΝΟΧ θα πάρει πολύτιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή του σε μία τέτοια διοργάνωση. Τον Παπαστάμο στην Κύπρο θα συνοδεύσει ο προπονητής του ΝΟΧ Κώστας Τζιλιβάκης.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας κολύμβησης που θα αγωνιστεί το σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου στην Πολυεθνή συνάντηση που θα φιλοξενηθεί στη Λεμεσό της Κύπρου μετέχει ο Απόστολος Παπαστάμος.

Ο φέρελπις κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αναμένεται να ζήσει μία πολύ μεγάλη εμπειρία, αφού αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που λαμβάνει μέρος σε μία τέτοια διοργάνωση. Μάλιστα, παρότι είναι αθλητής της κατηγορίας Παμπαίδων, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που είναι κατηγορίας Παίδων.

Ειδικότερα, ο Παπαστάμος αναμένεται να αγωνιστεί στα 200 και 400 μέτρα μικτή ατομική, αλλά και στα 4×200μ. ελεύθερο.

Να σημειωθεί ότι την αποστολή της Εθνικής ομάδας συνοδεύει ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων Κώστας Τζιλιβάκης, μαζί με τον συνάδελφό του, Χάρη Παπαγιάννη και, ακόμη την φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός.

Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες (Παίδες, Κορασίδες, Παγκορασίδες Α’) της ελληνικής ομάδας είναι οι εξής:
Ευφημία Ανδρικοπούλου – Γκίλα, Ασπασία Κανελλοπούλου, Φωτεινή Μέτσιου, Πάρης Ράπτης, Παναγιώτης Μπολάνος, Αγγελική Μαρία Αργυροπούλου, Παρασκευή Κάλτσου, Γεωργία Παπαγιάννη, Σάββας Θώμογλου, Σπύρος Κρανιάς, Ιζαμπέλα Γιόκαρη, Θανάσης Ζαφειρόπουλος, Σταυρούλα Λουκαρέα, Απόστολος Παπαστάμος, Γιώργος Τζώρτζης, Παναγιώτης Εμφιετζής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook