Παίκτης του Γιούχτα θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Νίκος Καρβελάς. Ο έμπειρος μέσος έλυσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚρουσώνα και μετά από δύο χρόνια ετοιμάζεται να βγάλει τα «ασπρόμαυρα» και να φορέσει τα «πράσινα» της ομάδας των Αρχανών. 
Το θέμα του Καρβελά θα κλείσει και τυπικά μέχρι την Πέμπτη το βράδυ την ίδια ώρα που στο Γιούχτα ασχολούνται και με τα άλλα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. 
Η ομάδα των Αρχανών ψάχνετε για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και για αυτό το λόγω παρακολουθεί στενά και την περίπτωση ενός παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ραπτάκη που μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Α.Ο Χανιά σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κύπρο καθώς έχει δεχθεί μια πολύ καλή πρόταση από τον Ατρόμητο Γεροσκήπου που αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία της Κύπρου. 
Αν ο Ραπτάκης δεν κλείσει στη συγκεκριμένη ομάδα τότε φαίνεται ότι θα σκεφτεί σοβαρά και την πρόταση του Γιούχτα καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα των Αρχανών και εκεί ουσιαστικά έφτιαξε το καλό του όνομα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook