Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα της το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις 21:00΄ στο κέντρο διασκέδασης Αναδρομές στις Αρχάνες Ηρακλείου.

Φέτος η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα ενώ την βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά η Πέγκυ Ζήνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του κέντρου ειδικών παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδωνας» Κρουσώνα Ηρακλείου καθώς και για την αγορά τροφίμων (γάλα) για τα νήπια προσφυγόπουλα που προσπαθούν μέσα από δυσμενείς συνθήκες να επιβιώσουν στη Χώρα μας.

Η τιμή της εισόδου (πρόσκληση) είναι 15 € (φιάλη, κομπλέ, ανά 4 προσκλήσεις)

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης  “για την εφετινή χρονιά, η καθιερωμένη αυτή εκδήλωση, που πραγματοποιείται  με σκοπό  τη βράβευση των αποστρατευθέντων συναδέλφων μας αλλά και των τέκνων των μελών της Ένωσης μας που πέτυχαν κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις την είσοδό τους στις ανώτερες και ανώτατες σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχει ιδιαίτερο – φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Για το λόγο αυτό, η Ένωσή μας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας, στέλνοντας, μέσα από μία βραδιά διασκέδασης, μηνύματα ελπίδας, αλληλεγγύης και αγάπης στις ευπαθείς αυτές ομάδες συνανθρώπων μας”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook