Πραγματοποιήθηκε σήμερα προγραμματισμένη συνάντηση του αν. Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη,  με εκπροσώπους  της ΔΑΠ ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης και μετά από συνεργασία και συνεννόηση των δυο φοιτητικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση για  πραγματοποίηση προσυνεδριακής σύσκεψης ΟΝΝΕΔ στο Ηράκλειο, καθώς και η αναλογική εκπροσώπηση των δύο οργανώσεων της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΑΕΙ και ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ, στα όργανα της ΟΝΝΕΔ, τόσο σε τοπικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Επιπλέον, αποφασίστηκε ομόφωνα και χωρίς εκλογική διαδικασία ό,τι Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου για το πρώτο μισό της θητείας αναλαμβάνει ο Άγγελος Μαθιουδάκης, πρώην Πρόεδρος ΔΑΠ Τμήματος Μαθηματικού Πανεπιστημίου Κρήτης και για το δεύτερο μισό της θητείας αναλαμβάνει το στέλεχος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ηρακλείου του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Κρήτης, Μιχάλης Γερακιανάκης.

Κλείνοντας, δήλωσαν με μια φωνή:
 «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, στηρίζουμε τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη και προχωράμε ενωμένοι για να δώσουμε πιο δυναμικά τις πολιτικές μάχες που ακολουθούν».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook