Μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά το 1-0 επί της Ραντ μέσα στο Βελιγράδι. 
Οι «ερθρόλευκοι» είχαν πολύ καλή παρουσία στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πλέον η σειρά είναι 100% στα χέρια τους (ή καλύτερα στα πόδια τους) εν όψει του επαναληπτικού του Βόλου.
Η ελληνική ομάδα μπήκε κάπως μουδιασμένα στο ματς, ωστόσο δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα καθώς και οι γηπεδούχοι έδειχναν νωχελικοί, δίχως ιδιαίτερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία με το κόρνερ του Μπρέσκα, το οποίο ωστόσο, παρά την περίεργη τροχιά που πήρε η μπάλα, δεν ανησύχησε τον Ντανίλοβιτς.
Στην επανάληψη, το σκηνικό διαφοροποιήθηκε κάπως, με την ελληνική ομάδα να ανεβάζει σταδιακά την απόδοσή της και να φθάνει πολύ κοντά στο γκολ στο 77’, όταν η κεφαλιά του Μάρτιν τράνταξε το δοκάρι της εστίας των Σέρβων.
Ότι δεν μπόρεσε στο 77’ ο Αργεντινός επιθετικός, το κατάφερε δέκα λεπτά αργότερα, όταν πήρε την κεφαλιά μετά το φάουλ του Ούμπιντες, επιτυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Ραντ Βελιγραδίου (Σλάβκο Πέτροβιτς): Ντανίλοβιτς, Πάντιτς, Μρκέλα (93\’ Κόσοριτς), Γιοβάνοβιτς (79\’ Πρσο), Πάβλοβιτς, Μιλινόγιεβιτς, Άντριτς (68\’ Μάλμπασιτς), Μίτροβιτς, Κόχιτς, Στανόγιεβιτς, Λέκοβιτς
Ολυμπιακός Βόλου (Χαβιέρ Γκράθια): Γιακούποβιτς, Τομάς, Ουμπίδες, Άλβαρες, Μπρέσκα (89\’ Σκέμπρι), Σανκαρέ, Ρόκα, Σέλεσι, Μόνχε (79\’ Ακόστα), Μητρόπουλος, Μαρτίν (93\’ Νταρμπιόν)

Πηγή; www.sportnet.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook