Κλιμάκιο της Tομεακής  Επιτροπής  Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ, με επικεφαλής το μέλος της Ε.Π  Κρήτης   του ΚΚΕ και Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης με την Λαϊκή Συσπείρωση  Στέλιο Ορφανό, καθώς και τους Δημοτικούς Σύμβουλους Πλατανιά της Λαικής Συσπείρωσης Μανώλη Νταγκουνάκη και Αλέκα Κουμάκη πραγματοποίησε την Παρασκευή περιοδεία στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κολυμπαρίου και συνομίλησε με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του σχολείου που αντιμετωπίζει τεράστιο κτιριακό πρόβλημα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «από μεριάς της σχολικής κοινότητας εκφράστηκε η έντονη ανησυχία και αγωνία των μαθητών , γονιών και εκπαιδευτικών για την κτιριακή κατάσταση του σχολικού συγκροτήματος και ζήτησαν την στήριξη – απαίτηση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς έτσι ώστε η δεύτερη προσπάθεια για χρηματοδότησης της ανακατασκευής του σχολείου από το ΕΣΠΑ να έχει θετική εξέλιξη.

Από την πλευρά των στελεχών του ΚΚΕ  εκφράστηκε  η  αλληλεγγύη τους «στον σκληρό αγώνα γονέων  μαθητών και εκπαιδευτικών για το κτιριακό ζήτημα του σχολείου. Διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα για άμεση παρέμβαση στο κτίριο και τονίστηκε η σταθερή αγωνιστική στήριξη στους αγώνες τις σχολικής κοινότητας προς αυτήν την κατεύθυνση.
 
Στην συνέχεια το κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφτηκε το Λύκειο και ΕΠΑΛ Κισσάμου  όπου συνομίλησε αντίστοιχα με γονείς και εκπαιδευτικούς του σχολικού συγκροτήματος όπου το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε κινητοποιήσεις λόγο της κτιριακής κατάστασης του σχολείου και της απαίτησης όλων για   άμεση μελέτη στατικότητας και παρέμβασης στις εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος.»

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook