Την ανωτερότητα του Πλατανιά παραδέχθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που ωστόσο εξέφρασε κάποια παράπονα για τη β’ βοηθό της αναμέτρησης, Κουρομπίλια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή της Ξάνθης: 

«Ξεκινήσαμε σήμερα πολύ άσχημα. Δεν είχαμε τις σωστές αντιδράσεις και δεν καταφέραμε ποτέ Να πάρουμε μια δεύτερη μπάλα. Στο πρώτο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου προσπαθήσαμε να έχουμε συνοχή και να μη δώσουμε το περιθώριο στον αντίπαλο να αναπτυχθεί, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ποτέ ο Πλατανιάς να κερδίζει κόρνερ από μεγάλες μπάλες, τις οποίες θα έπρεπε να ελέγξουμε εμείς και δεν το κάναμε. Από αυτή την κατάσταση δεχθήκαμε δύο γκολ γιατί υπήρξαν δύο κόρνερ αξιολογώντας ξανά πολύ λάθος τις δεύτερες μπάλες, γεγονός που μας έδειξε ότι το μυαλό μας ήταν σε διακοπές. Στο κέντρο της άμυνας μας δεν αξιολογήσαμε σωστά δίνοντας την δυνατότητα στον Ανγκούλο να βρεθεί στο ένας εναντίον ενός με τον τερματοφύλακα.
Ο Πλατανιάς στο τέλος άξιζε να κερδίσει το παιχνίδι πρώτα απ’ όλα γιατί το αντιμετώπισε εντελώς διαφορετικά. Θα πρέπει να το πω αυτό γιατί θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής γίνεται ότι στην κατάσταση που ήταν το παιχνίδι στο 1-0, ο Νιέτο κατάφερε να βγει με τον τερματοφύλακα αλλά ένα λάθος της βοηθού, μας σταμάτησε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία σε μια σημαντική στιγμή του παιχνιδιού.
Στο δεύτερο ημίχρονο λόγω της οπισθοχώρησης του Πλατανιά ο οποίος προσπάθησε περισσότερο να ελέγξει την κατάσταση λόγω της αντίδρασής μας γιατί είμαστε ομάδα και θα έπρεπε να παίξουμε με διαφορετική στάση, επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Παίξαμε καλύτερα, σκοράραμε και έπειτα από τη στιγμή που είχαμε ελπίδες για να δεύτερο γκολ κάναμε ένα ακόμα εύκολο λάθος και ξανά η βοηθός υπέπεσε σε  ένα λάθος, καθώς το τρίτο γκολ ήταν οφ σάιντ.
Για το τέλος, χωρίς να έχει αυτό σημασία γιατί είναι φυσιολογικά λάθη, δεν ήταν αυτό το παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να είχαμε παίξει και γι’ αυτό το λόγο ο Πλατανιάς κέρδισε εύκολα, κάτι το οποίο άξιζε 100%».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ξάνθη: «Αυτή είναι μια κουβέντα ανάμεσα σ’ εμένα και τον ιδιοκτήτη της ομάδας και θα πάρουμε μία απόφαση τις επόμενες ημέρες». 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook