Με μεγάλες επιτυχίες ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τον Α.Ο. ΘΗΣΕΑ!

Η καρδιά της ξιφασκίας  χτυπούσε δυνατά σε δύο πόλεις το Σάββατο 2 Απριλίου. Θεσσαλονίκη και Bourges(Γαλλία).Εκεί βρέθηκαν οι ξιφομάχοι μας και με σπουδαίες εμφανίσεις έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει!

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη  όπου διεξήχθη το Διεθνές Κύπελλο από τον Α.Σ.ΞΙΦΟΜΑΧΟΣστο ξίφος μονομαχίας  όπου ο Πάσσαμ Φίλιππος κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του και έφερε το Κύπελλο στην Κρήτη μετά από ένα σερί νικηφόρων αγώνων! 

Στην μεγαλύτερη κατηγορία,  ο Καραμάνης Ανδρέας κατετάγη 8ος,χάνοντας την είσοδό του στα μετάλλια μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα και ο Πρόντανοβ Στέφανος 19ος πετυχαίνοντας  σπουδαίες νίκες επί των αντιπάλων του.

Παράλληλα στην πόλη Bourges της Γαλλίας πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων όπου 2 αθλητές μας έδωσαν το παρόν  αφήνοντας θετικές εντυπώσεις σε όσους τους παρακολούθησαν. Ο Τσακιράκης Θοδωρής  με  4 νίκες και ο Καραπιδάκης Γιάννης  με 2 νίκες, παρότι έλαβαν μέρος για πρώτη τους  φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο! Εκεί η απειρία τους στέρησε την είσοδό τους στους 64 και τερμάτισαν στην 67η και 97η θέση αντίστοιχα.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τον Φουστανάκη Δημήτριο που συνόδευσε τους 2 αθλητές στην Γαλλία καθώς και τις ANEK LINES για τη βοήθεια στις μετακινήσεις των αθλητών από και προς Πειραιά. 

Τέλος συγχαίρει  θερμά τους αθλητές τους γονείς και  τους προπονητές του συλλόγου για τις εμφανίσεις τους στους αγώνες.