Το Τμήμα Κυκλοφορίας και Συγκοινωνιών του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει ότι στα πλαίσια έκτακτων εργασιών ασφαλτόστρωσης της Υπηρεσίας επί του δημοτικού  δρόμου Σόλωνος, στην περιοχή της Φορτέτσας, απαιτείται το προσωρινό κλείσιμο τμήματος του συγκεκριμένου δρόμου.

Πιο συγκεκριμένα θα κλείσει το τμήμα της οδού Σόλωνος στην συμβολή της με την οδό Αχιλλέως έως την συμβολή της με την οδό Ετεοκλέους.

Η εκτροπή των οχημάτων για το τμήμα που θα κλείσει, λόγω των εργασιών από Σόλωνος προς επαρχιακή οδό Αγίου Σύλλα, θα γίνει από την συμβολή της οδού Σόλωνος  με την οδό  Πολυνείκους θα συνεχίζει στην οδό Ετεοκλέους και θα καταλήγει στην Σόλωνος και αντίθετα για τα οχήματα που θα θέλουν να καταλήξουν από οδό Σόλωνος στην Λ. Κνωσσού, θα γίνει από  την συμβολή της οδού Σόλωνος με την οδό Ετεοκλέους, Ετεοκλέους, Πολυνείκους, Σόλωνος προς Λ. Κνωσσού.

Η προσωρινή διακοπή, η ρύθμιση και η εκτροπή της κυκλοφορίας του τμήματος της οδού Σόλωνος, πραγματοποιείται από σήμερα Δευτέρα 04 Απριλίου 2016 έως και Τρίτη 05 Απριλίου 2016  για τις ώρες 07:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook