Με νέα ανακοίνωσή τους μέσα σε λίγες ημέρες οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ ζήτησαν συγνώμη από τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, Ηρακλή Νύκταρη!

Όπως αναφέρουν οι παίκτες της Χανιώτικης ομάδας ζητάνε συγνώμη από τον Νύκταρη, γιατί μέσω της διήμερης αποχής που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα, έμμεσα και χωρίς να το θέλουν, δημιουργήθηκε εσφαλμένη εντύπωση ότι η αποχή είχε αποδέκτη τον ίδιο.

Παράλληλα οι παίκτες του ΑΟΧ ζητάνε συσπείρωση από τον κόσμο και στήριξη στη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά αισθανόμαστε την υποχρέωση να ζητήσουμε μέσω αυτής της ανακοίνωσης συγνώμη προς τον βασικό χρηματοδότη της ομάδος κ. Ηρακλή Νύκταρη διότι μέσω της διήμερης αποχής μας, έμμεσα και χωρίς να το θέλουμε, δημιουργήθηκε εσφαλμένη εντύπωση ότι είχε αποδέκτη τον ίδιο.

Αντιθέτως αναγνωρίζουμε ότι παρ’ ότι έχει γνωστοποιήσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, εφόσον βρεθεί διάδοχη κατάσταση, συνεχίζει να στηρίζει οικονομικά  όλα τα λειτουργικά και πάσης φύσεως έξοδα της ομάδος και έχει εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία έως και την λήξη της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδος να συσπειρωθεί, να στηρίξει την προσπάθεια του και την δικιά μας μέσα στο γήπεδο ώστε η ομάδα να αποκτήσει επιτυχίες και το σεβασμό του κόσμου.

Όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, παίκτες και φίλαθλοι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.