Με χρηματικά πρόστιμα τιμωρήθηκε ο Α.Ο. Χανιά για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, αλλά και για την αναμέτρηση της ομάδας Κ19 με τον Παναιγιάλειο, για το πρωτάθλημα Νέων!

Για το ματς με τον Αχαρναϊκό η ποινή είναι 500 ευρώ στην ΠΑΕ, 750 ευρώ στον εκπρόσωπο της ομάδας Χάρη Γεωργακάκη και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες.

Για το ματς της ομάδας Νέων το πρόστιμο είναι 500 ευρώ, αλλά και 750 ευρώ με δίμηνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους στον εκπρόσωπο της ομάδας Βαλάντη Μπλέτσα!

Οι σχετικές αποφάσεις:

Επέβαλε α)στην πρώτη εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ, β) στον δεύτερο εγκαλούμενο ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΗ ΖΑΧΑΡΙΑ (εκπρόσωπο) χρηματική ποινή  επτακοσίων πενήντα (750 ευρώ) και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δύο (2) μηνών(αγώνας της 10-1-2016 με ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ).

Επέβαλε α)στην πρώτη εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ, β) στον δεύτερο εγκαλούμενο ΜΠΛΕΤΣΑ ΒΑΛΑΝΤΗ (εκπρόσωπο) χρηματική ποινή  επτακοσίων πενήντα (750 ευρώ) και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δύο (2) μηνών(αγώνας της 20-2-2016 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΝΕΩΝ).

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook