Δύο νεαροί Χανιώτες ποδηλάτες πρόκειται να λάβουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δρόμου Νέων που θα διεκαχθεί από 15 έως 17 Ιουλίου στην Ιταλία. Ο Βασίλης Σημαντηράκης και ο Παναγιώτης Χατζάκης ανήκουν στον Α.Ο. Κύδων αλλά λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων έχουν παραχωρηθεί με υποσχετική στον Κρόνο Νικαίας, υπογράφοντας ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα SP tableware.

Ο Κύδων και ο προπονητής του Στέφανος Λυραντωνάκης εύχονται καλή επιτυχία στους δύο αθλητές με σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Το τμήμα της ποδηλασίας και ο προπονητής του Α.Ο.ΚΥΔΩΝ Λυραντωνάκης Στέφανος θα ήθελαν να συγχαρούν και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στους 2 ταλαντούχους ποδηλάτες , Σημαντηράκη Βασίλη και Χατζάκη Παναγιώτη για την συμμετοχή τους με την Εθνική ομάδα ποδηλασίας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δρόμου Νέων που θα γίνει στην Ιταλία απο τις 15-17 Ιουλίου.Οι δύο αθλητές βρίσκονται στην Αθήνα λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων και έχουν δωθεί με υποσχετική για 1 χρόνο στην ομάδα του Κρόνου Νικαίας όπου έχουν υπογράψει ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της SP tableware».

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα M.T.B. οι Παίδες και οι Νεάνιδες

Το Σάββατο (16/7) θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα M.T.B. στο Βύρωνα και το οποίο θα ολοκληρωθεί μία ημέρα μετά. Ο Α.Ο. Κύδων θα πάρει μέρος με την ομάδα Παίδων και Νεανίδων και την αποστολή, που αναχωρεί το Σάββατο αποτελούν οι:

Αποστολάκης Στέλιος,Δεττοράκης Δημήτρης,Καλαϊτζάκης Κώστας,Βλαζάκης Νίκος και η Χατζάκη Γιολάντα.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook