Μετά από χρόνια στην…  ερημιά της ανωνυμίας, το μοντέλο  Sophie Anderton κάνει ένα « comeback» και μια επιστροφή στο modeling εσωρούχων.

Η 34χρονη Sohpie  πέρασε μερικά… πέτρινα χρόνια μακριά από φωτογραφικούς φακούς και δημοσιότητα και αναπροσάρμοσε τον τρόπο ζωής της, με αποτέλεσμα σήμερα να δείχνει  καλύτερη από ποτέ.

Σε ένα παιχνιδιάρικο βίντεο, η Aderton ελπίζει να δείξει στους άρρενες οπαδούς της ότι εξακολουθεί να διατηρεί εκείνες τις… δολοφονικές καμπύλες , όπως φαίνεται από τα εσώρουχα που φοράει.

Το μοντέλο βγάζει μια εικόνα ηρεμιας, καθώς  πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια ζώντας στην εξοχή. Τώρα η Sophie  λέει πως ελπίζει σε μια… αναγέννησή της στον κλάδο  της βιομηχανίας των μοντέλων,  μετά από πολλά χρόνια  απομάκρυνσής της  από τα φώτα της δημοσιότητας

Σε αυτή τη νέα δουλειά της η Sophie  έχει  συνεργαστεί με τον κορυφαίο φωτογράφο Iain Philpott, ο οποίος σκηνοθέτησε τη μικρού μήκους ταινία, που δείχνει στους οπαδούς της  ότι  βρίσκεται  σε ένα διαφορετικό, υγιέστερο χώρο.

Δείτε, λοιπόν  τη Sophie Anderton στις φωτογραφίες  και  μετά στην ταινία μικρού μήκους και απαντήστε αν την οφέλησε ή όχι η μακρόχρονη απουσία της από το χώρο του modeling. 

\"\"

\"\"\"\"
 

\"\"


newsbomb

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook