Έβαλε τα καλά του και μπήκε στο …νερό ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Down Town”. Ο παρουσιαστής μίλησε για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, τη σχέση του με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά, αλλά και τη φετινή επιτυχημένη σεζόν στο “Πρωινό mou”.

Για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και το συμβόλαιο με το κανάλι του Mega, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε: “Με τη Φαίη έχουμε συμφωνήσει προφορικά με το κανάλι μας να συνεχίσουμε για ακόμη μια χρονιά. Αυτό που συζητήσαμε με τη Φαίη είναι ότι ίσως θα πρέπει αυτή να είναι η τελευταία χρονιά στο πρωινό. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά την παρούσα στιγμή αυτό αισθανόμαστε. Ούτε η Φαίη, ούτε εγώ θέλουμε να ταυτιστούν οι τηλεοπτικές μας πορείες. Δεν θέλουμε να γίνουμε ένα τηλεοπτικό δίδυμο εφʼ όρου ζωής”.

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε μεταξύ άλλων και για τις φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να είναι έγκυος. Πιστεύει άραγε ο παρουσιαστής πως με μα εγκυμοσύνη ανεβαίνουν τα νούμερα τηλεθέασης; “Οι τηλεοπτικές σεζόν κερδίζονται από την ουσία του προγράμματος που παρουσιάζεις. Δεν κερδίζονται ούτε με το να είσαι έγκυος, ούτε με το να παντρεύεσαι”, λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Τέλος, δηλώνει πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος μετά τον ερχομό του μικρού του γιου. “Αυτοί οι τρεις μήνες ήταν μαγικοί. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να ζεις σε ένα σπίτι που μυρίζει μωρουδίλα”.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες…

\"\"

\"\"
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook