Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφθηκε  χθες, Δευτέρα 4 Απριλίου 2016,  ο Πρόεδρος  της Ομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Πόλης και Περιοχής Λευκωσίας Κύπρου, κ. Χαράλαμπος Διονυσίου, συνοδευόμενος από τον ταμία της Ομοσπονδίας, κ. Δημήτρη Νικολάου, την  Διευθύντρια του «Ελένιου»  Δημοτικού Σχολείου Λευκωσίας, κα  Σοφία Κολακίδη, την Πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων του ίδιου  σχολείου, κα Ρένα Φώτσιου, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του  Συνδέσμου Γονέων της ίδιας Περιοχής.  

Οι επισκέπτες συζήτησαν με τον κ. Βουλγαράκη εκπαιδευτικά θέματα, μεταξύ των οποίων και η ιδιαίτερη σημασία που έχουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα για την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού έργου και την αλληλεπίδραση του πολιτιστικού μας κεφαλαίου με το πολιτιστικό κεφάλαιο άλλων χωρών, όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης. 

Ο κ. Βουλγαράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα προγράμματα αδελφοποίησης μεταξύ των σχολείων των δύο νησιών, προγράμματα από τα οποία προκύπτουν σημαντικά οφέλη και για τα δύο μέρη, όσο αφορά στο εκπαιδευτικό, στο πολιτιστικό και στο κοινωνικό επίπεδο, όπως υπογράμμισε. 

Τέλος οι επισκέπτες προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στον Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος με τη σειρά του δώρισε το βιβλίο του Ξ. Παγκαλιά, Η Εφημεριδογραφία στην Κρήτη 1831-1913, έκδοση της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα», με την ιστορική αναδρομή του τόπου μας μέσω του τύπου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook