Τη Δευτέρα 4 Απρίλη , ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην πλ. Ελευθερίας η συναυλία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες, στην εργατική τάξη και το λαό της χώρας μας που υποφέρει από την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης- Ε.Ε.

Συνεχίζουμε τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης που ήδη έχει ξεκινήσει καθημερινά από Δευτέρα ως και Παρασκευή. Τις πρωινές ώρες στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων και της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ στον 1ο όροφο στο ΕΚΗ, από τις 10:00 ως τις 13:00 το μεσημέρι και το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων από τις 19:00 ως τις 21:00 το βράδυ που βρίσκονται στο ΕΚΗ στο 2ο όροφο.

Μπροστά στη θύελλα των αντεργατικών μέτρων και του βάρβαρου ασφαλιστικού νομοσχεδίου που έρχονται, κλιμακώνουμε την πάλη μας με μεγάλη 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την ημέρα που θα τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή το Ασφαλιστικό.

ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΟΓΕ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ -  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ» - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΛΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΟΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ- ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ