Η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με την ομιλία του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη στο Ελληνογερμανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στο Βερολίνο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
  
«Η ομιλία του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη, στο Ελληνογερμανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ που διεξάγεται στο Βερολίνο, είναι εξόχως αποκαλυπτική.  Όχι μόνο γιατί δείχνει την πλήρη έλλειψη επαφής με την οδυνηρή πραγματικότητα της ελληνικής οικονομίας, όταν μιλάει για βελτίωση της “μέρα με την ημέρα”, όχι μόνο γιατί παραδέχεται ότι το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων δεν θα πιάσει τους στόχους του, αλλά κυρίως, γιατί αποκαλύπτει την απόλυτη αναξιοπιστία της σημερινής Κυβέρνησης και στο θέμα του χρέους.
 
Αλήθεια, τι από όλα ισχύει; Οι αντιπολιτευτικές κορώνες ότι το χρέος είναι μη βιώσιμο, απεχθές και επονείδιστο; Οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του κ. Τσίπρα περί αναδιάρθρωσης του με επιμήκυνση ή η ομιλία του κ. Σταθάκη σε γερμανικό ακροατήριο ότι το χρέος είναι βιώσιμο μέχρι το 2022;
 
Το τραγικό για τη χώρα συμπέρασμα είναι ότι για την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν ισχύει απολύτως τίποτα. Είναι τέτοια η αναξιοπιστία τους, που διεκδικούν το δικαίωμα να λένε ό,τι θέλουν, ανάλογα με το ακροατήριό τους, χωρίς καμία στοιχειώδη συνέπεια. 
 
Παράλληλα, όμως, η Ελλάδα βυθίζεται, ημέρα με την ημέρα, στην αφερεγγυότητα, την αβεβαιότητα και την ύφεση. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια που δεν τολμούν να πουν στον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook