την παραμονή, αλλά σάιτ από την Κύπρο κάνει λόγο για συμφωνία του Καρτσαμπά με τον Άρη Λεμεσού.

Στην κυπριακή ομάδα αγωνίζεται εδώ και δύο σεζόν, με ιδιαίτερη επιτυχία ο Ρεθυμνιώτης ποδοσφαιριστής και πρώην επιθετικός του Πλατανιά και του ΑΟΧ, Μάρκος Μαραγκουδάκης. Το δημοσίευμα του kerkida.net κάνει λόγο για συμφωνία του Άρη από τώρα για την επόμενη σεζόν με τον 26χρονο αμυντικό, που έχει 20 συμμετοχές με 1 γκολ στη Football League και μέτρησε άλλες 4 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Βέβαια στο ρεπορτάζ αναφέρεται λανθασμένα ότι ο Καρτσαμπάς ολοκλήρωσε τη σεζόν στα Χανιά, αφού το πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση προχωρά ο Άρης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ακολουθώντας ξανά την Ελλαδική αγορά.

Η επιτυχία με την απόκτηση του Ράνου τον Ιανουάριο, έδειξε τον… δρόμο στον Πρόεδρο της Λεμεσιανής ομάδας Σταύρο Δημοσθένους, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net έχει έρθει σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές. Τον Χρήστο Καρτσαμπά και τον Παντελή Θεολόγου…

Ο Καρτσαμπάς είναι 26χρονος κεντρικός αμυντικός και την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στα Χανιά (19 συμμετοχές) στην Footbal League. Έχει ύψος 1.92 και στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Πανθρακικό, Βατανιακό, Πιερικό και Πανιώνιο.

Ο Θεολόγου, είναι 24 ετών, επίσης κεντρικός αμυντικός και την τελευταία τριετία ανήκε στον Ατρόμητο, έχοντας μόλις 2 συμμετοχές. Για να εξασφαλίσει την μεταγραφή του στην ομάδα του Περιστερίου, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις σε Εθνικό Αστέρα και Καλλιθέα.

«Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον»

Παράλληλα μέσω της οπαδικής σελίδας του Άρη στο facebook αναφέρεται ότι η διοίκηση της ομάδας επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Καρτσαμπά (αλλά και τον Θεολόγου).

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook