Το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε η τριήμερη εκδήλωση ενημέρωσης και εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στο κεντρικό κυλικείο της Πανεπιστημιούπολης στου Γάλλου.

Η δράση αυτή ξεκίνησε  από τη Φοιτητική Ομάδα Προώθησης Εθελοντικής Αιμοδοσίας  «Φυλή εξ Αίματος» του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το Συνεργαζόμενο Κέντρο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, «Aνεμόμυαλοι Club» και με την υποστήριξη της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings.

Η ενημέρωση από το Ρέθυμνο Cretan Kings:

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε η τριήμερη εκδήλωση ενημέρωσης και εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στο κεντρικό κυλικείο της Πανεπιστημιούπολης στου Γάλλου.

Η Φοιτητική Ομάδα Προώθησης Εθελοντικής Αιμοδοσίας  «Φυλή εξ Αίματος» του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το Συνεργαζόμενο Κέντρο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, «Aνεμόμυαλοι Club» και με την υποστήριξη της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Η ανταπόκριση από την πρώτη κιόλας μέρα ήταν άκρως εντυπωσιακή, ενώ δεκάδες φοιτητές, καθηγητές και άνθρωποι που νοιάζονται για το κοινό καλό ενημερώθηκαν αλλά και εγγράφηκαν, αυξάνοντας την ελπίδα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Μάλιστα, από την ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος, Ηρακλής Μανουκαράκης, ο αθλητής και αρχηγός της ομάδας Σταύρος Σχίζας, η εκπρόσωπος και υπεύθυνη της Δράσης Ζωής του προγράμματος «Cretan Kings Assist», Χρυσούλα Καλλιτσουνάκη, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει ο Αγορίνος, δίνοντας μία διασκεδαστική «νότα» στην εκδήλωση.

Η ενημέρωση και οι εγγραφές θα συνεχιστούν αύριο (6/4) και την Πέμπτη (7/4) και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφθούν το κεντρικό κυλικείο του Πανεπιστημίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Ηρακλής Μανουκαράκης, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, ενώ τόνισε πως η προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστεί. «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «Cretan Kings Assist» και σε συνεργασία με τους «Ανεμόμυαλοι Club» συνεχίζουν την προσπάθεια ενημέρωσης και εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε συνεργασία με το «Όραμα Ελπίδας». Λάβαμε μία πρόσκληση από την φοιτητική ομάδα προώθησης Αιμοδοσίας «Φυλή εξ Αίματος» για τον συγκεκριμένο σκοπό. Η αλήθεια είναι ότι η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Πιστεύουμε ότι αυτό το τριήμερο της εκδήλωσης θα είναι πολύ αποτελεσματικό και θα συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να εγγραφούν όσο περισσότεροι εθελοντές δότες μυελού των οστών γίνεται και να αυξήσουμε την ελπίδα στους συνανθρώπους μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook