Το φαινόμενο των ρευματοκλοπών στο Ηράκλειο καλά κρατεί όπως άλλωστε έχει αναδείξει μέσα από συνεχή ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα το flashnews.gr.

Τα περιστατικά με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι εργαζόμενοι της τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΗ είναι καθημερινά και συνεχώς αυξανόμενα, με τις προσπάθειες τις οποίες καταβάλλουν για τον περιορισμό της παράνομης αυτής δραστηριότητας να χαρακτηρίζονται.. υπεράνθρωπες( λόγω και της έλλειψης προσωπικού).

Οι.. παρανομίες ιδιωτών και επιχειρήσεων τείνουν να λάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις με τους τεχνικούς της επιχείρησης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος να κρούουν την κώδωνα του κινδύνου, καθώς μέσα από την διαδικασία της ρευματοκλοπής τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των πολιτών.

Από την άλλη βέβαια η επιχείρηση ζημιώνεται οικονομικά σε μεγάλο βαθμό ειδικά σε μία περίοδο με κύριο χαρακτηριστικό την οικονομική κρίση. 

Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι το γεγονός ότι κατά μέσο όρο οι τεχνικοί της ΔΕΗ καλούνται να διαλευκάνουν 4 ρευματοκλοπές την ημέρα(!) ένας αριθμός που πιθανότατα να αυξηθεί κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και παρά το γεγονός ότι τα πρόστιμα είναι τσουχτερά για τους παραβάτες, οι επιτήδειοι .. πληθαίνουν. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook