Το περιστατικό έχει καταγραφεί χθες Δευτέρα, σε περιοχή της Νότιας Κίνας. Όπως φαίνεται και από την κάμερα στο αυτοκίνητο που καταγράφει το περιστατικό, η ώρα είναι γύρω στις 9 το πρωί, όταν το συγκεκριμένο όχημα φθάνει εμπρός σε μερικές πέτρες που βρίσκονται πεσμένες στον δρόμο.

Προφανώς ο οδηγός αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, και αποφασίζει -σοφά ποιώντας- να μην συνεχίσει αλλά να βάλει όπισθεν. Κάτι που αποδεικνύεται σωτήριο, καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ξεκινά μία μεγάλη κατολίσθηση που καλύπτει με χώματα και πέτρες όλο το οδόστρωμα.

Το δυστύχημα γλίτωσε ένας άλλος οδηγός, ο οποίος μάλλον δεν είχε αντιληφθεί τον κίνδυνο, και προσπάθησε να περάσει. Όμως την τελευταία στιγμή αντέδρασε σωστά, και κατάφερε και αυτός να γλιτώσει, βάζοντας όπισθεν και απομακρυνόμενος από το σημείο.

Η τοπική κυβέρνηση αμέσως έστειλε δυνάμεις του στρατού για να απελευθερώσουν τον δρόμο, ενώ βεβαίωσαν ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι κατολισθήσεις που έπληξαν ολόκληρη την περιφέρεια έχουν να κάνουν με τις ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν εκεί τις τελευταίες ημέρες.

                        

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook