Το Εργατικό Κέντρο Χανίων  καταγγέλλει προσπάθεια εκφοβισμού υπαλλήλου από εργοδότη. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η διοίκηση του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Χανίων καταγγέλλει την προσπάθεια εκφοβισμού που έγινε ακόμα μια φορά από την εργοδοσία, προς την εργαζόμενη και πρόεδρο του Συνδικάτου Εργ/νων Παρασκευής & Συσκευασίας Τροφίμων Αρτ/των  Ποτών και Ειδών Ζαχ/κής  Ν. Χανίων, Αλαμάνου Αγγελική. Την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, η εργαζόμενη δέχτηκε φραστική επίθεση από την εργοδοσία, ενώ παράλληλα εκσφενδονίστηκε εναντίον της και μια κούτα, διατάζοντάς την συγχρόνως να “κρυφτεί” πάλι στο γραφείο για να μη την βλέπουν.

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου εκπρόσωποι σωματείων καθώς και μέλη του Εργατικού Κέντρου Χανίων προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας, στη διοίκηση, όπου και δήλωσαν ότι δεν θα γίνει δεκτή η τρομοκράτηση του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Το Εργατ/κό Κέντρο Χανίων δηλώνει ότι δεν θα ανεχθεί τραμπουκισμούς απέναντι στους εργαζόμενους. Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να οργανώνουν την πάλη τους και να προφυλάσσουν τα συμφέροντά τους μέσα από τη δράση του σωματείου όπου και ανήκουν.

Καλούμε τους εργαζόμενους να καταγγέλλουν στο ΕΚΧ παρόμοια φαινόμενα.

Το Εργατ/κό Κέντρο Χανίων θα είναι πάντα δίπλα στους εργαζόμενους, δίνοντας ισχυρή απάντηση στην όποιες απειλές και εκμετάλλευση προσπαθούν οι εργοδότες να επιβάλλουν”
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook