Mε την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, κ. Μανόλης Ακουμιανάκης, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη και είχαν μια εποικοδομητική συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν θέματα πυροπροστασίας του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη κι ευχήθηκε στον κ. Ακουμιανάκη επιτυχία και δύναμη στο έργο του, του κατέθεσε την πρόθεση του για στενή και συνεχή συνεργασία και του επεσήμανε πως όλα τα αρμόδια τμήματα του δημοτικού συστήματος (αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, ΔΕΥΑΡ  κλπ) είναι στη διάθεση της Πυροσβεστικής ώστε με το συντονισμό των υφιστάμενων δυνάμεων, να παραχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 Άλλωστε, όπως έχει εμπράκτως αποδειχθεί,  ο Δήμος συμμετέχει ενεργά, ουσιαστικά και αποτελεσματικά όποτε ζητηθεί η συνδρομή του στο δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής, γεγονός που αναγνώρισε ο κ. Ακουμιανάκης και ευχαρίστησε το Δήμο, επιβεβαιώνοντας και τη δική του σταθερή πρόθεση για συνεργασία προς όφελος του φυσικού, αστικού και ανθρώπινου περιβάλλοντος του Ρεθύμνου. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook