Η Ryan Air προχωρά σε μια πρωτοφανή κίνηση και με ανακοίνωσή της καταδικάζει την απεργία των Ελλήνων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, ενώ ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι παροτρύνει τους επιβάτες να ψηφίσουν σε μια εκστρατεία που ζητά την αφαίρεση του δικαιώματος της απεργίας στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας!

Μάλιστα, με τη διατύπωση ότι οι Ελληνες εργαζόμενοι “ταλαιπωρούν τους Ευρωπαίους επιβάτες” ουσιαστικά κάνει έναν απαράδεκτο διαχωρισμό απέναντι και τοποθετεί στον ρόλο του “κακού” τον Έλληνα εργαζόμενο που απεργεί και στον ρόλο του θύματος τους Ευρωπαίους επιβάτες.

Δείτε την απίστευτη ανακοίνωση της Ryan Air:

“Λυπούμαστε  για την εξαναγκαστική ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων για αύριο (Πέμπτη 7 Απριλίου), προς/από και εντός Ελλάδος, λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Όλοι οι επιβάτες των πτήσεων που επηρεάζονται, έχουν ενημερωθεί μέσω email και SMS,  ενώ τους έχουν δοθεί οι παρακάτω επιλογές: πλήρης επιστροφή χρημάτων, κράτηση στην επόμενη διαθέσιμη πτήση ή κράτηση σε ένα άλλο δρομολόγιο.
 
Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη από τους επιβάτες που έχουν επηρεαστεί από τις πράξεις των ΕΕΚ, οι οποίοι εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους Ευρωπαίους επιβάτες και καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποτρέψει περαιτέρω αναταραχές. Είναι άδικο χιλιάδες Ευρωπαίοι επιβάτες να ακυρώνουν τα ταξίδια και τις διακοπές τους λόγω των απεργιών. Παράλληλα παροτρύνουμε όλους τους επιβάτες να υπογράψουν υπέρ της εκστρατείας Keep Europe’s Skies Open (http://www.keepeuropesskiesopen.com).”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook