Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων , συναντά τον Φωτογράφο Παύλο Παυλίδη την Τρίτη 12 Απριλίου και ώρα 20:00 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι, αμφιθέατρο 1ου ορόφου) ο οποίος θα παρουσιάσει μέρος της δουλειάς του.

Η παρουσίαση γίνεται στο πλαίσιο της έκθεση φωτογραφίας «Ο φωτογραφικός χρόνος της Νοσταλγίας» η μνήμη ως αφετηρία Α-λήθειας , που πραγματοποιείται από 4 -13 Απριλίου στην Πύλη Sabbionara , Κουμ Καπί. 
Η έκθεση ήταν ενταγμένη στο θεματικό πλαίσιο της περσινής διοργάνωσης του Athens Photo Festival με τίτλο REFRAME MEMORY.

Συνδιοργάνωση: Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων, ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ

Είσοδος ελευθέρη

Παύλος Παυλίδης

Γραφίστας και φωτογράφος. Γεννήθηκε στη Αθήνα το 1962, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Σπούδασε στο Τμήμα Γραφιστικής στη Σχολή Γραφικών και Διακοσμητικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας, και απο το 1984 διατηρεί μικρό δημιουργικό γραφείο. Σήμερα παράλληλα με την γραφιστική του δραστηριότητα, εργάζεται σαν επαγγελματίας φωτογράφος, ενώ διδάσκει φωτογραφία και ψηφιακή επεξεργασία. Μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου και της Εικαστικής Ομάδας Κέντρο Απόκεντρο. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις και εικαστικές δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook