Η Ε.Π.Σ. Χανίων έχει σειρά φέτος να διοργανώσει το 32ο Παγκρήτιο Κύπελλο “Μάχης της Κρήτης” και επέλεξε τη γραφική Παλαιόχωρα για την πραγματοποίηση του τουρνουά.

Στο καθιερωμένο ραντεβού των Μικτών ομάδων των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2000 και 2001.

Η ενημέρωση της ΕΠΣΧ για τις λεπτομέρειες του τουρνουά:

Η Ε.Π.Σ. Χανίων θα διοργανώσει φέτος το 32ο Παγκρήτιο Κύπελλο “Μάχης της Κρήτης”, με τη συμμετοχή των Μικτών Ομάδων των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Χ., με την παρουσία εκπροσώπων και των τεσσάρων Ενώσεων.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί το σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου στην Παλαιόχωρα, ενώ παράλληλα έγινε και η κλήρωση για τους αγώνες, στους οποίους θα πάρουν μέρος ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2000 και 2001.

Εκ μέρους της Ε.Π.Σ.Χ. παρευρέθηκαν στη συνάντηση και οι κ.κ. Λυκάκης, Ακασιάδης, Τσιμπλάκης, Γιαννουλάκης και ο Τεχνικός Διευθυντής Μικτών Ομάδων κ. Πρόκος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ημιτελικοί
Σάββατο 7 Μαΐου 2016

15:00 Ε.Π.Σ. Χανίων-Ε.Π.Σ. Ηρακλείου
17:00 Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου-Ε.Π.Σ. Λασιθίου

Τελικοί
Κυριακή 8 Μαΐου 2016

10:30 Μικρός Τελικός
13:00 Μεγάλος Τελικός

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook