Για πρώτη φορά αφίχθη στο λιμάνι της Σούδας η πολυτελής εταιρεία κρουαζιεροπλοίων με το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 2 χωρητικότητας 2.000 επιβατών και 780 ατόμων πλήρωμα, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες 3 προσεγγίσεις της εταιρείας για το 2016, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο συνεργατης του δημάρχου Χανίων και πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Κώστας Μπροκαλάκης.

Κινηματογράφος

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Μπροκαλάκης:

“Το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι στις 8:00 προερχόμενο από τον Πειραιά και θα αναχωρήσει στις 24:00 με προορισμό το Κουσάντασι της Τουρκίας. 

Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να προσελκύσουμε την συγκεκριμένη εταιρεία στα Χανιά, μετά την παρουσίαση του Λιμένα της Σούδας και του προορισμού των Χανίων που κάναμε ως Λιμενικό Ταμείο τον Μάιο του 2014 στα κεντρικά της γραφεία στο Αμβούργο (φώτο) και μετά από τις επανειλημμένες επαφές που είχαμε στη συνέχεια με τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας. 

Και όχι μόνο αυτό, καταφέραμε η εταιρεία να μας τιμήσει και για το 2017 επιλέγοντας το Λιμάνι της Σούδας για την κρουαζιέρα των 2 υπερπολυτελών νεότευκτων κρουαζιερόπλοιων της, των Mein Schiff 3 και 5. 

Είναι πλέον γεγονός ότι το Λιμάνι της Σούδας και τα Χανιά έχουν καθιερωθεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς προορισμούς κρουαζιέρας στην Ν.Α. Μεσόγειο!!!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook