Φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Μουρτζάκη και τους βοηθούς του έχουν τα Τρίκαλα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στις δηλώσεις του ο Σταύρος Ψιμουλάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟΤ, που αποβλήθηκε στο 19’ από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας:

«Παρά την κρισιμότητα που είχε το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, όπου κάθε ομάδα είχε τους δικούς της λόγους, νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την προσπάθεια που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο και την πάρα πολύ καλή παρουσία που έκαναν αγωνιστικά. Μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να προηγηθούμε στο σκορ και ελέγχαμε το παιχνίδι μέχρι και όταν ξεκίνησε ο χρόνος των καθυστερήσεων, αλλά δυστυχώς υπάρχουν παράπονα. Νομίζω ότι θα τα δείτε στα βίντεο, γιατί δεν γίνονται αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο παιδιά. Η μπάλα να… ταξιδεύει, ο διαιτητής να δίνει άουτ και ο λάινσμαν να μας πηγαίνει στο πέναλτι και στη δεύτερη φάση, επειδή έχω κατ’ ιδίαν άποψη υπάρχει οφσάιντ και μας ξαναπήγαν στη σέντρα. Έχουμε φρικτά παράπονα λοιπόν από τη διαιτησία και όχι από τη φιλοξενία και την προσπάθεια που έκανε ο αντίπαλος και προς τιμήν τους παλεύουν για τη δική τους ιστορία και τα δικά τους θέλω. Έχουμε φρικτά από αυτά τα πράγματα που έγιναν σήμερα εδώ πέρα. Άθλια η κατάσταση δυστυχώς και δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Εύχομαι στα Χανιά και στον συνάδελφο τα καλύτερα και να κερδίσουν την κατηγορία με το… σπαθί τους και την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά και στην κάθε ομάδα φυσικά, αλλά με τέτοιες διαιτησίες δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο, λυπάμαι».

Για το αν είναι πέναλτι αυτό που δόθηκε στην ομάδα του: «Ναι έχω άποψη, είναι πέναλτι, θα το δείτε στο βίντεο.

Για το αν προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Στεβάνοβιτς: «Δεν είναι κάτι για να διακόψει τη φάση. Δεν έκανε. Το παιχνίδι καθορίστηκε από τρεις αποφάσεις. Τρεις αποφάσεις ήταν, εντάξει; Τρεις αποφάσεις διαμόρφωσαν αυτό το αποτέλεσμα. Καλώς ή κακώς το παιχνίδι έληξε, αυτές ήταν οι φάσεις που καθορίσανε το αποτέλεσμα και δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Για το τι έγινε στη φάση της αποβολής του από τον πάγκο: «Ήρθε ο παρατηρητής, πλησίασε προς τα εμένα, του λέω «δεν συμβαίνει κάτι, δεν μίλησε κανένας». Ήθελε να αποβάλλει στην αρχή τον γενικό αρχηγό και του λέω «μα δεν έχει γίνει κάτι, σε παρακαλώ πολύ δεν έγινε» και δίνει εντολή στον διοικητή να με βγάλει έξω γιατί λέει ότι τον απώθησα κι εγώ ήμουν δέκα μέτρα μακριά, από τον παρατηρητή ήμουν δέκα μέτρα μακριά και με απέβαλε. Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Όχι… Εσείς αν το βρίσκετε δίκαιο θα γράψετε ότι είναι δίκαιο».

Για το αν περίμενε τόσο δυνατά τα Χανιά: «Φυσιολογικό δεν είναι; Και πιο δυνατά ακόμα τα περίμενα. Τι πάει να πει αυτό; Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Έχουν τα δικά τους θέλω, έχουν την ιστορία τους, παίζανε για την αξιοπρέπειά τους, θέλουν να κερδίσουν την κατηγορία, γιατί να μην παίξουν; Δεν έχουμε παράπονα από τα Χανιά εμείς. Εμείς έχουμε παράπονα από αυτά που προανέφερα και δεν μπορώ να πω παρακάτω γιατί υπάρχει και η τιμωρία, υπάρχουν και άλλα πράγματα».

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook