O υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι  δύο από τα παιδιά του νιώθουν ενοχές καθώς δεν πρόλαβαν την προθεσμία που είχε οριστεί για να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους του κόμματος, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν τον πατέρα τους στις προκριματικές εκλογές της Νέας Υόρκης.

Ο Έρικ Τραμπ και η Ιβάνκα Τραμπ δεν κατάφεραν να εγγραφούν εγκαίρως στους καταλόγους του κόμματος κι επομένως δεν έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της 19ης Απριλίου στη Νέα Υόρκη.

Σε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Fox & Friends”, ο Τραμπ αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να τιμωρήσει τον Έρικ και την Ιβάνκα για το σφάλμα τους.

«Θα τους κόψω το χαρτζιλίκι» είπε γελώντας ο δισεκατομμυριούχος από τη Νέα Υόρκη.

Για τους ήδη εγγεγραμμένους ψηφοφόρους το δικαίωμα να επιλέξουν το κόμμα στους εκλογικούς καταλόγους του οποίου θα δηλωθούν, του Ρεπουμπλικανικού ή του Δημοκρατικού, έληγε στις αρχές Οκτωβρίου και συγκεκριμένα την 9η Οκτωβρίου του 2015. Η διορία για τους νέους ψηφοφόρους ήταν η 25η Μαρτίου.

«Δεν γνώριζαν τους κανονισμούς. Νιώθουν πολλές, πολλές ενοχές. Ωστόσο, δεν τρέχει τίποτα. Το κατανοώ» σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Fox News.

Σύμφωνα με τα μητρώα της Εφορευτικής Επιτροπής της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, ο Έρικ και η Ιβάνκα είναι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι που όμως δεν έχουν «δηλωθεί σε κάποιο κόμμα», μετέδωσε το ABC News.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook