Τα Τρίκαλα θα πρέπει να έχουν δυνάμεις να ξεπερνάνε κι άλλες δυσκολίες που παρουσιάζονται στη διάρκεια ενός ματς σύμφωνα με τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός και εκ των αρχηγών του ΑΟΤ: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που έπαιζε ίσως την ύπαρξή του στο μεταξύ μας παιχνίδι. Τον περιμέναμε δυνατό και ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να προηγηθούμε σχετικά νωρίς. Ίσως αυτό να μας έκανε να επαναπαυτούμε και δυστυχώς χάσαμε αγωνιστικά ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι, πιέσαμε και πάλι καταφέραμε να προηγηθούμε και να είμαστε μπροστά, αλλά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού δεχτήκαμε ένα γκολ κι έτσι μας έκοψε κάποιες από τις ελπίδες που κυνηγάμε για να φτάσουμε τη δεύτερη θέση. Δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω, συνεχίζουμε. Ίσως πρέπει να έχουμε τις δυνάμεις να ξεπερνάμε κι άλλες δυσκολίες και άλλες παραμέτρους. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι να δίνουμε αγώνες μέσα στο γήπεδο και όπου φτάσουμε».

Για το αν ταυτίζεται με την άποψη του προπονητή του για τα παράπονα για τη διαιτησία: «Είπα ότι πρέπει να βρίσκουμε το σθένος. Όταν φτάνουμε στην τελευταία φάση θα πρέπει να κερδίζουμε και αυτό και μία λάθος απόφαση του διαιτητή».

Για το αν ήταν οφσάιντ το 2-2: «Δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω και να το σχολιάζω. Δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη άποψη αν δεν το ξαναδώ. Ίσως αυτοί που ήταν πιο κοντά να έχουν καλύτερη άποψη. Παρ’ όλα αυτά όμως όταν είσαι στο τελευταίο λεπτό δεν πρέπει να δίνεις τη δυνατότητα καν να γίνει αμφισβητούμενη φάση, κατά την προσωπική μου άποψη. Αλλά είναι θέματα άλλων, δεν είμαστε οι ποδοσφαιριστές αρμόδιοι γι’ αυτά, οπότε θα μείνω στο αγωνιστικό κομμάτι και μόνο. Εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά και να πάνε όλα καλά».

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Flashnews.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook