Στις 18 Μαρτίου 2016, ένα μήνα μετά την έκδοση του βιβλίου “ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ, Προσανολισμός Θετικών και Οικονομικών Σπουδών, Οδηγός προετοιμασίας” το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε μία οδηγία, σύμφωνα με την οποία, κάποιες κατηγορίες ασκήσεων αποκλείονται από τις Πανελλαδικές εξετάσεις του σχολικού έτους  2015 – 16. 

Η lisari team προκειμένου να διευκολύνει τον μαθητή, προσάρμοσε σε χρόνο ρεκόρ το βιβλίο της στα νέα δεδομένα!

Το βιβλίο δε, έτυχε πολύ θερμής υποδοχής και εξαντλήθηκε σε σύντομο χρόνο από τις αποθήκες του εκδοτικού οίκου. Έτσι, με αφορμή  την β΄ έκδοση  και σε συνδυασμό με την τελευταία οδηγία, η συγγραφική ομάδα μας αντικατέστησε όλες τις ασκήσεις που περιέχουν αυτές τις κατηγορίες ασκήσεων με ισοδύναμες στο ένθετο που διατίθεται δωρεάν από την Ελληνοεκδοτική! 

Επομένως είναι το μοναδικό βιβλίο στην αγορά που είναι εντός ύλης 100%. Πλέον κανένα θέμα από το βιβλίο των 1.100 σελίδων δεν πάει χαμένο! 

Η διάθεση των βιβλίων (+ το ένθετο) ξεκινά τη Δευτέρα 11 Απριλίου.

Πληροφορίες για την παραλαβή του ένθετου, από όσους έχουν την α’ έκδοση. 

Όσοι έχετε παραγγείλει το βιβλίο διαδικτυακά Ή το αγοράσατε από την παρουσίαση του βιβλίου που έγινε στο Polis Art Cafe ή από το public και χάσατε την απόδειξη τότε:

1) Όσοι μένουν Αθήνα μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία της Ελληνοεκδοτικής (Ιπποκράτους 81) και να το παραλάβετε δωρεάν, αρκεί να έχετε το βιβλίο στα χέρια σας.

2) Όσοι μένουν εκτός Αθηνών ή αδυνατούν να μεταβούν στο κέντρο της Αθήνας στέλνουν ένα email στην Ελληνοεκδοτική [email protected] με τα στοιχεία σας και σας στέλνει το ένθετο στο σπίτι σας! Εδώ επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά που κοστίζουν μόλις 2,5 ευρώ.
Επίσης μπορείτε να έρθετε επαφή και με το βιβλιοπωλείο της γειτονιά σας για να προμηθευτεί ένα παραπάνω στη παραγγελία που θα κάνει..