Πρώτη ενημέρωση 10.58 – Τελευταία ενημέρωση 11.51

Αίσιο τέλος είχε η περίπτωση μιας γυναίκας που λίγο πριν τις 11 το πρωί ανέβηκε στο περβάζι του μπαλκονιού της και απειλούσε να πέσει στο κενό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr πρόκειται για μια γυναίκα περίπου 40 ετών που απειλούσε να πέσει από το σπίτι της στην οδό Ρήγα Φεραίου στην περιοχή Αγίου Στεφάνου.

Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα δυο παιδιών, βρισκόταν σε σύγχυση, ζητώντας μάλιστα κάποια στιγμή να τις φέρουν να δει και να μιλήσει σε κάποια δικά της πρόσωπα.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία Χανίων και διαμεσολαβητές οι οποίοι προσπαθούσαν να μεταπείσουν τη γυναίκα από το να πραγματοποιήσει την απειλή της. Επιπλέον έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία καθώς και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες τοποθέτησαν μάλιστα, κάτω από το σημείο που βρισκόταν η γυναίκα ένα ειδικό φουσκωτό στρώμα.

Τελικά μετά από περίπου 40 λεπτά, οι διαπραγματευτές αστυνομικοί των Χανίων κατάφεραν με επιτυχία να τραβήξουν μέσα τη γυναίκα από ένα παράθυρο που βρισκόταν δίπλα στο μπαλκόνι και από το οποίο κρατιόταν η 40χρονη.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, χωρίς να έχει ωστόσο τραυματιστεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook