Μία σειρά από πασχαλινές εκδηλώσεις διοργανώνει τις επόμενες ημέρες το ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ του Τάλου με τη συμμετοχή των ωφελούμενων και τη συμβολή των εργαζόμενων στη δομή της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου.

Οι εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 7 Απριλίου με ευχέλαιο στο χώρο του κέντρου αλλά και ομιλία, επίσκεψη στο Γηροκομείο της Αρχιεπισκοπής και συνεχίζονται την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 ενώ θα ολοκληρωθούν την Μεγάλη Δευτέρα.

 Αναλυτικότερα,  τα μέλη της χορωδίας και της ομάδας αλληλοβοήθειας του ΚΕΚΟΙΦ- ΑΠΗ Τάλως, συνοδευόμενα από την κοινωνική λειτουργό και την εργοθεραπεύτρια του κέντρου, την Τρίτη 19 Απριλίου από τις 10:30 το πρωί μέχρι και τις 12:30 το μεσημέρι, θα επισκεφθούν στο μοναστήρι της Παναγίας (Εισόδια της Θεοτόκου), για να κάνουν αρτοκλασία.

Την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί πασχαλινή εκδήλωση στο χώρο του ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Τάλως. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι ομάδες χορωδίας, θεάτρου, δημιουργικής έκφρασης και θα μοιράσουν στους παρευρισκόμενους καλαθάκια και λαμπάδες.

Την Παρασκευή 22 Απριλίου και ώρα 09:15 το πρωί τα μέλη των ομάδων ζαχαροπλαστικής και χορωδίας θα επισκεφθούν στο Στ ΚΕΠΑ Δήμου Ηρακλείου για να φτιάξουν μαζί με τα παιδιά τα «Λαζαράκια» και να πουν τα κάλαντα του Λαζάρου. Σκοπός της δράσης είναι να βιώσουν τα μικρά παιδιά, τα ήθη, έθιμα του τόπου μας.

Την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 10:30 το πρωί μέλη και προσωπικό του ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Τάλως, μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ηρακλείου κ. Μαρία Καναβάκη θα επισκεφθούν το «Γηροκομείο της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου» προκειμένου να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Την Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου και ώρα 10:00 το πρωί μέλη της ομάδας ζαχαροπλαστικής θα επισκεφθούν το Στ ΚΕΠΑ Δήμου Ηρακλείου για να βάψουν μαζί με τα παιδιά, κόκκινα αυγά για το Πάσχα με τον παραδοσιακό τρόπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook