Στις 11/4/2016 έγινε συνέλευση των Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής του Νομού Χανίων όπου έπειτα απο ψηφοφορία λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

1)Υποβολή αιτήματος στο ΥΜΕ, να αρχίσουν άμεσα εντός ωραρίου της καθημερινής εργασίας των υπαλλήλων οι πρακτικές εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών και οδηγών,εώς ότου λυθεί οριστικά απο την Πολιτεία το θέμα της αποχής των υπαλλήλων­ εξεταστών απο αυτές.

2)Συμμετοχή στην Πανελλαδική κινητοποίηση των σωματείων Εκπαιδευτών Οδήγησης και κλείσιμο της Υπηρεσίας Μεταφορών νομού Χανίων απο τις 07:00 εώς τις 12:00 την Τετάρτη 13/4/2016.

3)Ενέργειες για την προσπάθεια της Ομοσπονδίας προς το Υπ. Οικονομικών και ασφαλιστικούς Οργανισμούς (ΟΑΕΕ,κ.λ.π.), για την παράταση των οικονομικών υποχρεώσεων των Εκπαιδευτών,οι οποίοι κυρίως έχουν πληγεί απο την συνεχιζόμενη αποχή των υπαλλήλων­ εξεταστών του ΥΜΕ, για τρείς μήνες ή και παραπάνω, αν η αποχή συνεχιστεί.

4) Συμφωνία για τις υπόλοιπες αποφάσεις που ελήφθησαν απο την Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook