Ο Κισσαμικός έχει αρκετές ημέρες μπροστά του για να προετοιμαστεί για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, αφού μεσολαβεί το ματς με τον Ολ. Βόλου που θα πάρει χωρίς αγώνα.

Την Τρίτη όσοι παίκτες έπαιξαν βασικοί με τον Απόλλωνα έκαναν προπόνηση, ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν δίτερμα με την ομάδα Κ19 του Κισσαμικού, που έχει ολοκληρώσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα Νέων της Football League. Την Τετάρτη δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι το πρωί της Πέμπτης.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού:

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα έκαναν προπόνηση, ενώ για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές το πρόγραμμα είχε δίτερμα με την ομάδα Νέων του Κισσαμικού.

Την Τετάρτη (13/04) δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές από το τεχνικό επιτελείο και η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης (14/04).

Με δεδομένο ότι για την 28η αγωνιστική η ομάδα μας θα πάρει χωρίς αγώνα τους βαθμούς της νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, που δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα, το ενδιαφέρον στρέφεται στην προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς της 29ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016 με τον Πανελευσινιακό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook