Σύσκεψη για τη νέα σύμβαση εργασίας στην καθαριότητα συγκάλεί αύριο Πέμπτη 14 Απριλίου, στις 14:00, το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ στο αμφιθέατρο του νοσοσκομείου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Το Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. καλεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Σωματείο Καθαριστριών, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, όλους τους εργαζόμενους που δουλεύουν στην καθαριότητα του ΠαΓΝΗ καθώς και άλλα σωματεία που αποδέχονται το πλαίσιο μας, σε κοινή συνάντηση – ενημέρωση την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 14:00 μμ στο αμφιθέατρο του Πα.Γ.Ν.Η. για τις εξελίξεις στο θέμα της κοινής υπουργικής απόφασης για την καθαριότητα.

Σήμερα το θέμα αυτό ανοίγει με την καθαριότητα, το επόμενο διάστημα θα επεκταθεί και στους εργαζόμενους στις υπόλοιπες ειδικότητες που έχουν παραχωρηθεί σε εργολάβους (σίτιση, ασφάλεια, λογιστήριο, κλπ.)

Καλούμε επίσης όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονται σήμερα στο καθεστώς των εργολάβων να πάρουν μέρος στη σύσκεψη για να συζητήσουμε την παρέμβαση μας.

​Ο αγώνας αυτός αφορά όλους τους εργαζόμενους και τους ασθενείς

Για να είναι καθαρά τα νοσοκομεία πρέπει να υπάρχουν καθαρίστριες που να δουλεύουν σε ανθρώπινες συνθήκες και να αμείβονται όπως αξίζει στη βαριά και ανθυγιεινή δουλειά τους. Όχι με ψίχουλα!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook