Με αφορμή όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στον Α.Ο. Χανιά ο Θωμάς Γράφας σε συνέντευξή του στον “Athletic Radio 104,2” συνιστά ηρεμία για να σωθεί η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Μανώλη Θέμελη και την εκπομπή “Derby”:

Για το ματς με τα Τρίκαλα:

«Είχαμε θέληση και τεράστια ψυχικά αποθέματα. Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε δύο φορές αν και το ματς μου αφήνει μία… γλυκόπικρη γεύση αφού θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Έχουμε ακόμα μπροστά μας μόνο Τελικούς. Κάθε ματς είναι «φωτιά». Σε αυτά θα κριθεί η παραμονή μας στην κατηγορία. Τώρα δίνουμε πέντε ματς συνεχόμενα σε μικρό διάστημα και σε αυτά θα κριθούν τα πάντα. Κοιτάμε το ματς της Πέμπτης στην Ναύπακτο με την Παναχαϊκή, όπου θα χρειαστεί να κάνουμε ένα ακόμα ταξίδι. Είναι ένα σημαντικό ματς με βαθμό δυσκολίας αφού η ομάδα της Πάτρας παίζει το τελευταίο χαρτί της για να μείνει στην κατηγορία. Χρειάζεται προσοχή. Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα φινάλε χωρίς άγχος».

Για την επιστροφή του στον Α.Ο.Χανιά:

«Επέστρεψα πριν από ένα μήνα. Σημασία έχει τι παραδίδεις και τι παραλαμβάνεις. Τώρα έχουμε μία διαφορετική ομάδα. Η ομάδα είχε ένα αδικαιολόγητο παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Έχουμε να κερδίσουμε καιρό. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις σε μία ομάδα όπου έχεις αποχωρήσει την ίδια σεζόν. Δεν μου αρέσει όμως να αφήνω κάτι στην μέση. Το είδα κάπως εγωιστικά και αν και δεν είναι συνηθισμένο επέστρεψα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να σωθεί. Στο ξεκίνημα δεν πίστευα ότι θα δίναμε «μάχη» για την παραμονή. άλλωστε ήμασταν στην πρώτη πεντάδα».

Για τα όσα έγιναν με την Κέρκυρα:

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο αλλά το γεγονός οτι δεν έγινε το ματς είναι σίγουρα αρνητικό. Εμείς κοιτάμε το «τώρα» και δεν κοιτάμε πίσω. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Για τα όσα βιώνει ο Α.Ο.Χ τον τελευταίο καιρό:

«Γενικά το κλίμα στην ομάδα είναι τεταμένο. Είναι φυσιολογικό όταν δεν έρχονται νίκες. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και έχει απαιτήσεις. Θέλει και αυτός νίκες. Υπήρξε και μία ένταση στο ματς με τα Τρίκαλα με τον Μπριλάκη με την κερκίδα. Είχαμε την αποχή των παικτών από τις προπονήσεις. Τα όσα έγιναν με την Κέρκυρα. Σίγουρα τα όσα γίνονται και στο διοικητικό κομμάτι δεν μας αφήνουν ανεπηρέαστους. Χρειάζεται όμως ηρεμία για να σωθεί ο Α.Ο.Χ. Ο στόχος δεν είναι εύκολος και άπαντες το έχουν συνειδητοποιήσει».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Είναι ταλαιπωρημένο και μία… μικρογραφία της κατάστασης που βιώνει η χώρα μας και της κρίσης. Στην ουρά είναι καλό για μας που σχεδόν τα 3/4 των ομάδων που θα πέσουν έχουν κριθεί. Τώρα είναι άλλα τα δεδομένα. Το πρωτάθλημα γίνεται με άλλες συνθήκες από όταν ξεκίνησε. Είναι πάντως ανταγωνιστικό. Υπάρχουν πάντως προβλήματα σχεδόν σε όλες τις ομάδες».

Για τον Κισσαμικό:

«Έχει μία σταθερά καλή πορεία. Δέχεται δύσκολα γκολ και παίρνει αποτελέσματα μέσα έξω. Έχει ηρεμία και αν και νεοφώτιστος σώθηκε εύκολα. Τους αξίζουν μπράβο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Για τον κόσμο του Α.Ο. Χανιά:

«Δεν μπορώ να του πω κάτι για το «αύριο» της ομάδας αφού δεν είναι δικό μου θέμα. Μπορώ όμως να του πω ότι θα δώσουμε τα πάντα για να σωθούμε. Τον θέλουμε δίπλα μας και μας βοηθάει τα μέγιστα. Είναι πολύτιμος αρωγός στον αγώνα παραμονής που δίνουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook