Τέσσερις αλλοδαποί, 3 γυναίκες από τη Συρία και ένας Παλαιστίνιος,συνελήφθησαν χθες, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου.

Οι αλλοδαποί επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία, Ελβετία και Μεγάλη Βρετανία.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

“Συνελήφθησαν χθες (12.04.2016), τρεις αλλοδαπές υπήκοοι Συρίας (46χρονη, και δύο 26χρονες) και 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Παλαιστίνης για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (12.04.2016), στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, σε γενόμενο έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Γαλλίας η 46χρονη με την 26χρονη, η οποία συνόδευε και το ανήλικο τέκνο της, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Βερολίνο Γερμανίας.

Επιπλέον, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στον 29χρονο, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Αυστρίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τη Γενεύη Ελβετίας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμα ένα πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο Αρχών Ελλάδας.

Επίσης, η 26χρονη σε γενόμενο έλεγχο επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Καναδά, προκειμένου να αναχωρήσει για Λονδίνο Μεγάλης Βρετανίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook